728 x 90

Tipuri de manichiura si cum inveti cel mai simplu sa le realizezi

Tipuri de manichiura si cum inveti cel mai simplu sa le realizezi

Din ce in ce mai multe femei isi doresc sa arate bine, sa fie mereu ingrijite, sa se simta bine in pielea lor, sa se simta admirate si sa poata fi la moda din toate punctele de vedere. De aceea, majoritatea femeilor moderne se duc la machiaj, coafura, manichiura, la masaj de relaxare sau anticelulitic,

Din ce in ce mai multe femei isi doresc sa arate bine, sa fie mereu ingrijite, sa se simta bine in pielea lor, sa se simta admirate si sa poata fi la moda din toate punctele de vedere.

De aceea, majoritatea femeilor moderne se duc la machiaj, coafura, manichiura, la masaj de relaxare sau anticelulitic, isi pun gene false, unghii false, extensii de par – pentru a arata intr-adevar special.

Sunt si femei care vor sa faca alte femei sa se simta frumoase si apreciate si urmeaza cursuri manichiura pentru a le oferi cele mai interesante modele, ca acestea sa fie pe deplin multumite de rezultate.

Avantajele urmarii unui curs de manichiura

Cursurile de manichiura si pedichiura sunt necesare persoanelor care doresc sa inceapa o cariera in acest sens, fie ca se angajeaza la un salon specializat, fie ca isi deschid un salon sau practica aceasta meserie acasa sau la domiciliul clientei. Durata cursurilor de manichiura este de 10 saptamani, iar conditia de inscriere este absolvirea a minimum 8 clase. Dupa cele 10 saptamani, cursantele vor obtine un certificat de calificare recunoscut la nivel international.

Cursurile de manichiura implica studierea tehnicilor de aplicare a manichiurii si pedichiurii clasice si frantuzesti, precum si studierea tehnicilor de masaj pentru maini si picioare. Meseria de manichiurista pare usoara la prima vedere, insa nu se rezuma numai la a taia unghii, a indeparta cuticule si a aplica un strat de oja, ci, mai degraba, inseamna invatarea de noi metode si tehnici de lucru pentru ca unghiile clientelor sa arate impecabil.

Tipuri de manichiura si avantajele lor

Cea mai populara si mai veche tehnica de manichiura este manichiura de baza, care implica aplicarea unei lotiuni pe cuticule, indepartarea acestora, definirea formei unghiilor, realizarea masajului mainilor si aplicarea unei oje de baza, cu sau fara model, in functie de preferintele clientelor.

Manichiura frantuzeasca a atras femeile si inca le atrage, fiind potrivita pentru orice ocazie. Manichiura frantuzeasca are un aspect curat si ingrijit, presupunand aplicarea unui roz pal sau a unei oje bej pe intreaga unghie, precum si o vopsea alba de-a lungul varfului unghiei. Pe de alta parte, exista si manichiura french inversata, care presupune vopsirea cu oja alba a „lunei” unghiei, in timp ce restul unghiei este vopsita intr-o umbra mai inchisa.

Tipul de manichiura foarte la moda este manichiura cu gel, care asigura femeilor un aspect impecabil al unghiilor vreme de cateva saptamani. Unghiile arata perfect, iar clientele sunt multumite. Manichiura cu parafina este o tehnica folosita pentru a trata mainile uscate si unghiile cu probleme.

Indiferent de tipul de manichiura preferat de cliente, manichiurista care a absolvit aceste cursuri va sti cum sa le satisfaca cerintele si exigentele, folosind instrumente potrivite si produse profesionale, dar si tehnici de masaj si de relaxare a mainilor, pentru a genera relaxare si confort.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos