728 x 90

Cele mai frecvente cazuri in care ai nevoie de tractare auto

Cele mai frecvente cazuri in care ai nevoie de tractare auto

Statisticile realizate de specialisti in ultimii ani arata o crestere la nivelul cerintei conducatorilor auto pentru serviciile de tractari auto in Bucuresti si in intreaga tara. Din nefericire, orice sofer are nevoie, la un moment dat, de tractari auto, indiferent ca este vorba despre o defectiune aparuta la masina sau despre o situatie neprevazuta din

Statisticile realizate de specialisti in ultimii ani arata o crestere la nivelul cerintei conducatorilor auto pentru serviciile de tractari auto in Bucuresti si in intreaga tara. Din nefericire, orice sofer are nevoie, la un moment dat, de tractari auto, indiferent ca este vorba despre o defectiune aparuta la masina sau despre o situatie neprevazuta din trafic, care nu ii permite sa circule in conditii de deplina legalitate pe strazi si sosele.

Cand apeleaza soferii la servicii de tractari auto

In primul rand, soferii apeleaza la serviciile de tractari auto atunci cand masina are o defectiune si nu mai vrea sa porneasca. Fie ca este vorba despre o defectiune mai veche sau de una spontana, fie ca este vina conducatorilor auto ca nu au fost atenti la toate semnele pe care le da autoturismul ca ceva este in neregula, iar problemele s-au adancit in timp, a ramane cu masina in mijlocul intersectiei nu este o situatie usor de gestionat, oricat de experimentata ar fi persoana de la volan.

Serviciile de tractari auto sunt necesare si in situatia in care conducatorul auto vrea sa isi duca masina la programul RABLA, atunci cand aceasta nu mai poate fi pornita si cand este necesara interventia unui specialist pentru ca autovehiculul sa fie dus din punctul A in punctul B in siguranta.

Totodata, conducatorii auto care circula cu asigurarea expirata, cu ITP-ul expirat sau cu numere neinregistrate risca amenzi foarte mari si repercusiuni legale nedorite. De aceea, este bine ca acestia sa apeleze la serviciile de tractari auto pentru a evita aceste probleme legale.

Nu in ultimul rand, in cazul unui accident rutier, conducatorii auto trebuie sa apeleze la servicii de tractari auto pentru ca masina sa fie dusa in cel mai apropiat service, dar acest lucru numai dupa ce organele abilitate au ajuns la locul accidentului si au facut constatarile necesare.

Autoturismele ramase fara curent la baterie sau a caror cutie de viteze este blocata, care au defectiuni majore din care a rezultat lipsa de mobilitate a acestora sunt duse la destinatie folosind serviciul de tractari auto.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca firma de tractari auto

Firma de tractari auto aleasa trebuie sa fie cunoscuta in mediul online, sa aiba un site propriu, un numar de telefon valabil la care clientii sa poata suna la orice ora din zi sau din noapte, indiferent de anotimp si de conditiile meteo, si o echipa sa se deplaseze in cel mai scurt timp la locatia solicitata.

Inainte de a alege firma de tractari, conducatorii auto trebuie sa fie atenti la echipamentele de care dispune aceasta. Astfel, o firma de tractari serioasa trebuie sa beneficieze atat de platforme simple, cat si de platforme mari si de utilaje care sa poata scoata autoturismele din situatii dificile.

In plus, personalul firmei de tractari auto trebuie sa fie bine pregatit, contractul trebuie sa fie foarte bine pus la punct si sa ofere si o asigurare de calatorie, iar pretul sa nu fie primul criteriu in alegerea lor. Un pret mic poate insemna costuri suplimentare, o data ce masina a fost urcata pe platforma.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos