728 x 90

Laptele praf pe care orice bebelus trebuie sa il aiba inclus in meniul zilnic

Laptele praf pe care orice bebelus trebuie sa il aiba inclus in meniul zilnic

Inca de la aparitia sa laptele praf pentru bebelusi a fost o varianta excelenta pentru mamicile care aveau probleme cu lactatia sau care voiau sa ajute copilul sa aiba un meniu mai variat, care rezolva si o multime de probleme tipice varstei. Laptele praf se prepara rapid, e bine tolerat de organismul copilului, in el

Inca de la aparitia sa laptele praf pentru bebelusi a fost o varianta excelenta pentru mamicile care aveau probleme cu lactatia sau care voiau sa ajute copilul sa aiba un meniu mai variat, care rezolva si o multime de probleme tipice varstei.

Laptele praf se prepara rapid, e bine tolerat de organismul copilului, in el pot fi adaugate de producatori substante benefice care rezolva anumite probleme, constipatia, durerile de burtica sau refluxul dupa ce bebe papa laptic.

Practic ai si o alternativa la laptele matern, hranitul nu va mai fi asa de des, de hranirea copilului se poate ocupa oricine de vreme ce laptele praf se administreaza cu biberonul.

Formulele de lapte praf de pe piata s-au imbunatatit foarte mult in ultimii ani, laptele praf modern este unul de calitate superioara, se poate administra la orice varsta in perioada de formare a sistemului digestiv al micutului, fiecare producator aduce ceva nou.

Daca ar fi sa alegem un tip de lapte pentru bebe am putea opta pentru lapte praf Humana. Humana este un producator recunoscut pentru calitatea premium a produselor sale, are toata gama de formule de lapte pentru diverse varste, a fost gandit pentru completare sau pentru inceputul alaptarii. In fiecare doza de lapte praf Humana administrata copilului avem prebiotice, lactoza, LCP (Omega 3 si 6).

Toate ingredientele produsului sunt lipsite de gluten, prepararea e simpla, formulele speciale au si constituenti de origine animala, proteine din soia, nu contin lactoza, se digera usor, au vitamine si oligoelemente. Pe langa toate aceste aspecte Humana a venit pe piata cu formule unice care au reusit pana acum sa ajute mamicile sa isi hraneasca corect si sigur copiii, oferindu-le cea mai buna alternativa la laptele matern.

Cantitatile de lapte praf din fiecare cutie sunt suficiente pentru o perioada destul de lunga de timp, copilul nu va avea probleme cu laptele administrat, sistemul sau digestiv va reusi sa il foloseasca foarte bine pentru a asigura hrana si energia neceara pentru fiecare zi.

Cu Humana viata ta si a bebelusului va fi mai frumoasa si mai sanatoasa, iar hranirea copilului va deveni o experienta placuta pentru ambii „parteneri”.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos