728 x 90

De ce balustradele din sticla sunt mai bune decat cele din lemn sau cele metalice

De ce balustradele din sticla sunt mai bune decat cele din lemn sau cele metalice

Una dintre cele mai moderne elemente care influenteaza designul interior al unei locuinte este o balustrada din sticla. Nu numai ca este rezistenta si frumoasa, dar extinde si orice spatiu din interiorul unei cladiri de birouri sau locuinte, evidentiind peisajul din zona. Cu o balustrada din sticla, puteti obtine mai mult stil si nici nu

Una dintre cele mai moderne elemente care influenteaza designul interior al unei locuinte este o balustrada din sticla. Nu numai ca este rezistenta si frumoasa, dar extinde si orice spatiu din interiorul unei cladiri de birouri sau locuinte, evidentiind peisajul din zona. Cu o balustrada din sticla, puteti obtine mai mult stil si nici nu va veti face griji cu privire la intretinerea ei.

Rezistenta

Balustradele din sticla, denumite si „balustrade invizibile”, sunt compuse din panouri din sticla securizata, imbinate cu clame din otel inoxidabil pentru a mentine structura puternica. Sticla securizata reduce sansele ca balustrada sa se sparga si de ranire a locatarilor. 

De asemenea, sticla securizata prezinta urmatoarele avantaje:

  • Nu rugineste si nu putrezeste asa cum se intampla cu metalul sau lemnul
  • Rezista la temperaturi si la socuri extreme 
  • Nu necesita prea mare intretinerea. Nu trebuie vopsita si se cutata usor cu o carpa umeda.

Design elegant si minimalist

Sistemul de balustrade din sticla reprezinta un design deschis, cu caracteristici minime si simple. Astfel de balustrade sunt o alegere perfecta de design pentru un birou sau o casa moderna. Indiferent daca biroul sau casa dvs. este situata intr-o zona mai retrasa sau in centrul orasului, balustradele din sticla va vor da posibilitatea de a face interiorul mult mai luminos.

Ideale pentru terase si balcoane

Cand vine vorba de a investi intr-o terasa sau balcon, doriti sa va asigurati ca alegeti materialele cele mai rezistente. Nu toate balustradele montate in aer liber sunt insa la fel de rezistente. Cele din lemn, daca nu sunt tratate permanent cu lacuri speciale, vor putrezi si se vor crapa. La randul lor, cele din metal vor rugini si, in final, vor ceda. De aceea, cele mai indicate balustrade pentru exterior, capabile sa reziste la ploi, zapada sau soare puternic sunt balustradele din sticla securizata.

Priveliste de neegalat

Tot cand vine vorba despre folosirea balustradelor din sticla la exterior trebuie sa luati in calcul privelistea. Daca in fata cladirii de birouri sau a locuintei aveti o priveliste deosebita, o panorama a intregului oras, un camp inverzit sau o gradina cu flori, nu evitati sa montati la balcon o balustrada din sticla pentru a nu obtura privelistea. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos