728 x 90

Cum poti sa asiguri mai mult stil pentru baia ta?

Cum poti sa asiguri mai mult stil pentru baia ta?

In cele mai multe situatii, atunci cand vine vorba despre lucrari de amenajare ale locuintei noastre, fie ca avem in vedere actiuni de amploare, radicale sau doar cateva modificari punctuale, care sa duca un aer nou in spatiul in care traim, ne gandim mai intai la living si abia apoi la celelalte incaperi.  Asta, deoarece

In cele mai multe situatii, atunci cand vine vorba despre lucrari de amenajare ale locuintei noastre, fie ca avem in vedere actiuni de amploare, radicale sau doar cateva modificari punctuale, care sa duca un aer nou in spatiul in care traim, ne gandim mai intai la living si abia apoi la celelalte incaperi. 

Asta, deoarece consideram sufrageria un soi de carte de vizita a intregii case, este locul in care ne invitam musafirii, prietenii, petrecem timp relaxant alaturi de membrii familiei si ne dorim sa ne ofere nu doar confort, ci si eleganta. 

Dar nu doar livingul poate fi o emblema a locuintei noastre, fiecare incapere in parte, fie ca este vorba despre dormitor, bucatarie sau baie. Iar daca este vorba despre baie, tot mai multi sunt cei care isi doresc ca acest spatiu sa nu fie unul banal, doar dotat fara prea multa inspiratie cu cele necesare, respectiv echipamentele sanitare specifice, ci sa faca obiectul unei preocupari adevarate privitor la un stil bine ales si, evident, scoaterea acestuia din anonimat. 

Chiar daca, invariabil, in componenta fiecarei bai intra cam aceleasi elemente, exista totusi o multitudine de variante pentru ca aceasta camera sa capete un aspect extrem de elegant si chiar unic.

Astfel, pentru o baie cu adevarat spectaculoasa, putem incepe chiar cu echipamentele sanitare, existand o oferta extrem de generoasa in acest sens, din care sa alegem piesele cu designul care ne place mai mult, sunt mai deosebite si nu se incadreaza in categoria celor cu care suntem familiarizati si le vedem in baile ”fara pretentii”. 

In gama acestor piese ce pot fi considerate de lux se incadreaza si modelele de wc suspendat, care in ultimii ani fac tot mai mult concurenta celor compacte, cu montajul realizat in pardoseala. 

Foarte potrivite atat pentru baile mici, unde au darul de a economisi din spatiul pretios, cat si in cele cu dimensiuni mai generoase, montarea unor astfel de echipamente sanitare moderne pot fi un real plus in special atunci cand avem in vedere un aspect special pentru baie. Iar daca optam ca si masca de la chiuveta din baie sa fie tot un model suspendat, deci fara clasicele picioare, pardoseala din acest spatiu va beneficia de linii neintrerupte, deci un aspect aerisit, luminos, plin de stil si care cu siguranta nu ne va pune niciun fel de probleme atunci cand vine vorba despre intretinerea baii. 

Pentru ca si curatenia baii se va face mult mai lesne. Iar daca ne vom decide sa ne dotam baia cu aceste piese de efect, trebuie sa avem in vedere cateva lucruri. Evident, este vorba despre bugetul alocat in acest sens, ceva mai consistent, dar si de momentul ales pentru montarea acestora. 

Ideal este sa facem aceste lucrari atunci cand avem in vedere lucrari mai ample in apartament, pentru ca presupun transformarea baii in santier, se vor face sparturi in perete, in care se va instala rezervorul wc-ului, deci trebuie sa ne inarmam cu rabdare pentru aceste actiuni care implica timp si deranj mare. 

De asemenea, este esential sa batem palma pentru aceste lucrari cu profesionisti in domeniu, pentru a avea siguranta unor lucrari bine efectuate, sigure si durabile pe termen lung.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos