728 x 90

Start sezon estival: ce costume de baie se poarta vara aceasta

Start sezon estival: ce costume de baie se poarta vara aceasta

Sezonul de vara incepe cu vacanta de 1 Mai, iar SevenSins.ro a pregatit deja colectia de costume de baie. Tendintele sezonului flateaza orice silueta prin croielile si texturile cu aer retro, care duc cu gandul la Baywatch, in timp ce most wanted colors sunt galben si… animal print.Cu talie inaltaPoate cea mai evidenta si flatanta tendinta

Sezonul de vara incepe cu vacanta de 1 Mai, iar SevenSins.ro a pregatit deja colectia de costume de baie. Tendintele sezonului flateaza orice silueta prin croielile si texturile cu aer retro, care duc cu gandul la Baywatch, in timp ce most wanted colors sunt galben si… animal print.Cu talie inaltaPoate cea mai evidenta si flatanta tendinta din acest sezon este slipul cu talie inalta. Acesta poate ascunde eventualele urme ale sezonului rece pana cand reintri in forma dorita, in plus, croiala face tranzitia perfecta intre costumele de baie de piscina si piesele minimaliste care vor marca varful de sezon.

De purtat toata ziua

Minimalismul este una dintre tendintele care, anul acesta, acapareaza inclusiv bagajul de vacanta. Designerii propun astfel piese versatile, care pot fi purtate si in afara plajei. De exemplu sutienele tip bustiera, care pot fi lasate la vedere sub topuri fluide sau camasi oversized sau costume de baie in tonuri neutre si cu croieli clasice….

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos