728 x 90

Cand trebuie sa inlocuiesti instalatia electrica si cum gasesti cei mai buni meseriasi

Cand trebuie sa inlocuiesti instalatia electrica si cum gasesti cei mai buni meseriasi

In Romania, in majoritatea blocurilor construite inainte de 1990, deja instalatia electrica este depasita de cerintele si necesitatile aparatelor noi, moderne si mari consumatoare de electricitate. Daca in momentul constructiei imobilelor, un televizor, un frigider si cateva becuri reprezentau intregul aparataj electric din apartament, acum instalatia electrica trebuie sa sustina computere, laptopuri, masini de spalat

In Romania, in majoritatea blocurilor construite inainte de 1990, deja instalatia electrica este depasita de cerintele si necesitatile aparatelor noi, moderne si mari consumatoare de electricitate. Daca in momentul constructiei imobilelor, un televizor, un frigider si cateva becuri reprezentau intregul aparataj electric din apartament, acum instalatia electrica trebuie sa sustina computere, laptopuri, masini de spalat rufe si vase, mai multe televizoare, gadgeturi care se incarca periodic la priza, cuptor electric, plita si hota, cuptor cu microunde, aparat de aer conditionat si centrala termica.

Instalatia electrica, deja imbatranita, nu mai face fata unei asemenea cresteri a consumului, iar inlocuirea este absolut necesara. Specialistii in acest domeniu, electricieni autorizati ANRE, isi prezinta serviciile pe site-ul Agruo.

Cand se inlocuieste instalatia electrica si ce presupune intreaga operatiune

Teoretic, schimbarea instalatiei electrice vechi se…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos