728 x 90

Mersul de placă, deplasare cool plus joacă!

Mersul de placă, deplasare cool plus joacă!

Vremea în care părinții erau îngrijorați din cauză că micuții lor  s-ar putea accidenta dacă merg pe o pennyboard a trecut demult. De când ele s-au răspândit și în România, timpul s-a tot depănat, așa încât și mentalitățile învechite au făcut un pas mare înapoi și au lăsat loc celor proaspete. De să cumperi o pennyboard?

Vremea în care părinții erau îngrijorați din cauză că micuții lor  s-ar putea accidenta dacă merg pe o pennyboard a trecut demult.

De când ele s-au răspândit și în România, timpul s-a tot depănat, așa încât și mentalitățile învechite au făcut un pas mare înapoi și au lăsat loc celor proaspete.

De să cumperi o pennyboard?

O asemenea placă pe roți este un mijloc excelent de a face mișcare în aer liber și de aceea ar trebui ca tot mai mulți prichindei să aibă câte una, mai ales că în prezent se găsesc în magazinele online modele de calitate la niște prețuri extrem de accesibile.

Sunt realizate din materiale solide, dar ușoare, varietatea de culori în care sunt oferite celor interesați este impresionantă, așa încât reprezintă categoric cele mai bune cadouri pentru cei mici.

Dar și adolescenții le pot folosi fără inhibiții,…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos