728 x 90

Fisa medicala pentru permisul auto

Fisa medicala pentru permisul auto

Conform legislatiei in vigoare, analizele medicale necesare obtinerii sau preschimbarii permisului auto se efectueaza cand vorbim despre un permis de conducere expirat ( periodicitatea fiind de 10 ani), in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii acestuia sau in cazul schimbarii numelui titularului. De asemenea, analizele medicale pentru soferi se efectueaza si atunci cand vorbim despre preschimbarea unui permis

Conform legislatiei in vigoare, analizele medicale necesare obtinerii sau preschimbarii permisului auto se efectueaza cand vorbim despre un permis de conducere expirat ( periodicitatea fiind de 10 ani), in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii acestuia sau in cazul schimbarii numelui titularului. De asemenea, analizele medicale pentru soferi se efectueaza si atunci cand vorbim despre preschimbarea unui permis strain in permis romanesc.
Atat obtinerea permisului auto, cat si preschimbarea permisului presupun efectuarea fisei de consultatii medicale tip A(B). In cazul soferilor profesionisti si a cetatenilor straini se efectueaza si examenul psihologic permis auto, finalizat cu eliberarea unui aviz psihologic care sa ateste ca solicitantul este apt psihologic pentru a conduce vehicule din categoriie respective.

Ce este fisa medicala pentru permisul auto?

Pentru a stabili daca solicitantii unui permis auto sunt apti din punct de vedere al starii de sanata…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos