728 x 90

5 mituri despre haine de gravide

5 mituri despre haine de gravide

Inca din momentul in care vezi cele doua liniute care iti confirma momentul mult asteptat, burtica ta devine centrul atentiei tale. O atingi din ce in ce mai des si de-abia astepti sa vezi cum creste natural si frumos.Traiesti cele mai frumoase emotii si doresti ca tot ceea ce te inconjoara sa reflecte fericirea pe

Inca din momentul in care vezi cele doua liniute care iti confirma momentul mult asteptat, burtica ta devine centrul atentiei tale. O atingi din ce in ce mai des si de-abia astepti sa vezi cum creste natural si frumos.
Traiesti cele mai frumoase emotii si doresti ca tot ceea ce te inconjoara sa reflecte fericirea pe care o traiesti.
Este la fel de important ca in aceasta perioada sa te simti bine, sa arati bine si sa te imbraci in lucruri adecvate noilor forme.
Pe parcursul primelor saptamani sau, dupa ce faci anuntul oficial, vei primi o multime de sfaturi si vei auzi o multime de mituri de la persoane mai mult sau mai putin apropiate.
De aceea, mamicile care au cumparat haine de gravide, iti vor recomanda sa iti creezi propria parere despre toate lucrurile auzite.

Cu siguranta vei avea nevoie de produse precum rochii gravide, elegante sau casual, pantaloni de gravida sau sutiene cu functie ulterioara de alaptare. Din discutii poate vei auzi o serie de afir…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos