728 x 90

Carne de pui de tara sau varianta industriala?

Carne de pui de tara sau varianta industriala?

Carne de pui crescuti la ferma sau carne de pui de tara? Este o discutie lunga de care au profitat tot mai multi producatori de carne de pui, care adauga pe etichete descrierea „pui de tara” pentru a atrage cat mai multi clienti. Cu siguranta ca produsele din carne de pui din comert provin, in

Carne de pui crescuti la ferma sau carne de pui de tara? Este o discutie lunga de care au profitat tot mai multi producatori de carne de pui, care adauga pe etichete descrierea „pui de tara” pentru a atrage cat mai multi clienti. Cu siguranta ca produsele din carne de pui din comert provin, in proportie de 99%, din pui crescuti in fermele din fabrici. Totusi exista diferente intre modul in care unii producatori aleg sa creasca puii a caror carne ajunge in galantare.

Exista mai multi factori care influenteaza gustul carnii de pui. Alimentatia este unul dintre ele. Un alt lucru este rasa. 

Chiar daca sustinatorii agriculturii bazate pe eficienta au afirmat de mult timp ca nu exista diferente functionale intre agricultura din vechime si agrobusiness-ul modern, studiile recente arata ca modul in care este crescut puiul influenteaza gustul carnii din farfuriile noastre.

La randul lor, bucatarii celebri spun c…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos