728 x 90

Unde gasesti cele mai bune oferte pentru inchirieri apartamente?

Unde gasesti cele mai bune oferte pentru inchirieri apartamente?

Preturile de achizitie ale locuintelor au sarit in aer in ultimii ani, motiv pentru care tinerii nu se mai inghesuie sa isi cumpere un apartament in Bucuresti. Multi dintre ei prefera sa mearga pe varianta inchirierii. Pretul este unul relativ accesibil, datorita ofertelor ce se inregistreaza zilnic pe piata imobiliara. Exista cel putin un apartament

Preturile de achizitie ale locuintelor au sarit in aer in ultimii ani, motiv pentru care tinerii nu se mai inghesuie sa isi cumpere un apartament in Bucuresti. Multi dintre ei prefera sa mearga pe varianta inchirierii. Pretul este unul relativ accesibil, datorita ofertelor ce se inregistreaza zilnic pe piata imobiliara. Exista cel putin un apartament care sa corespunda necesitatilor chiriasilor, asa ca intregul demers nu dureaza foarte mult.

In plus, avantajele in cazul inchirierii unor apartamente sunt mult mai mari decat in cazul achizitionarii. Spre exemplu, chiriasii nu trebuie sa investeasca niciun ban in decorarea si in modernizarea locuintei – acest aspect tine strict de proprietar. De asemenea, posibilele defectiuni care pot aparea la instalatia electrica sau la instalatia sanitara sunt suportate in intregime de catre proprietar. Chiriasul nu trebuie sa isi faca nicio grija legata de costurile suplimentare.

Informatii utile pentru inchirieri apart…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos