728 x 90

Trendurile anului 2019, în machiaj

Trendurile anului 2019, în machiaj

VEZI GALERIA FOTO Despre trendurile anului 2019, în machiaj am putea vorbi ore în șir, însă ți-am pregătit o selecție cu câteva dintre cele mai importante tendințe de frumusețe ale anului. Trendurile anului 2019, în machiaj: 50 shades of pink Absolut toate nuanțele de roz sunt la putere! Poartă-le cu încredere pe buze (Giorgio Armani),

VEZI GALERIA FOTO

Despre trendurile anului 2019, în machiaj am putea vorbi ore în șir, însă ți-am pregătit o selecție cu câteva dintre cele mai importante tendințe de frumusețe ale anului.

Trendurile anului 2019, în machiaj: 50 shades of pink

Absolut toate nuanțele de roz sunt la putere! Poartă-le cu încredere pe buze (Giorgio Armani), pe pleoape (La Petite Robe), pe sprâncene (Guy Laroche), pe unghii (Tome) și, de ce nu, chiar și în păr (Temperley London, House of Holland). Nu-i așa că deja vezi lumea în roz?

Diva

Ne plac machiajele glam, cu personalitate, puse în valoare de coafuri inspirate și accesorii alese pe sprânceană. Pentru evenimentele și petrecerile din acest sezon inspiră-te din propunerile Moschino, Chanel sau Dolce & Gabbana. Nu uita, însă, că atitudinea este ceea ce contează cu adevărat.

Trendurile anului 2019, în machiaj: Sunkissed

Un bronz luminos, de vacanță? Nu trebuie să aștepti s…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos