728 x 90

Hidroforul, solutia de apa curenta in locuintele de la tara

Hidroforul, solutia de apa curenta in locuintele de la tara

Omul modern s-a obisnuit de mult cu un confort care sa ii ofere tot felul de beneficii care tin de civilizatie. Acest lucru este simtit mai ales atunci cand mergeti intr-o casa la tara, in care nu exista apa curenta, in locul ei gasind o fantana in mijlocul curtii. Chiar si asa tehnologia de astazi

Omul modern s-a obisnuit de mult cu un confort care sa ii ofere tot felul de beneficii care tin de civilizatie. Acest lucru este simtit mai ales atunci cand mergeti intr-o casa la tara, in care nu exista apa curenta, in locul ei gasind o fantana in mijlocul curtii.

Chiar si asa tehnologia de astazi ne ajuta sa transformam putul din curtea de la tara in sursa de apa care sa alimenteze cu apa intreaga casa, astfel incat sa poti avea baie in plina pustietate. Pentru asta, vei avea nevoie de o pompa submersibila si hidrofoare la pret bun.  Un hidrofor este un aparat mecanic cu ajutorul caruia se poate ridica apa din conducte, pana la o anumita inaltime, prin expansiunea aerului dintr-un rezervor in care se introduce apa cu o pompa. Un hidrofor cu tot sistemul integrat se ocupa de doua procese: aspiratia (face aspiratia de apa din subteran, put forat in pamant) si refularea (face legatura dintre hidrofor si fiecare robinet al casei).

Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos