728 x 90

5 Tipuri de lavoare moderne care iti pot schimba radical aspectul baii

5 Tipuri de lavoare moderne care iti pot schimba radical aspectul baii

Una dintre cele mai importante piese din baie este lavoarul. Acesta este folosit pentru igienizarea mainilor si a diverselor obiecte si are un rol important in asigurarea unui aspect modern si ingrijit al baii. Pentru ca baile nu mai sunt traditionale, pentru ca stilul de amenajare cere „sacrificii” in decorare si schimbarea ideilor invechite, modelele

Una dintre cele mai importante piese din baie este lavoarul. Acesta este folosit pentru igienizarea mainilor si a diverselor obiecte si are un rol important in asigurarea unui aspect modern si ingrijit al baii. Pentru ca baile nu mai sunt traditionale, pentru ca stilul de amenajare cere „sacrificii” in decorare si schimbarea ideilor invechite, modelele de lavoare moderne salveaza pe oricine din orice situatie.

Alegerea lavoarului poate parea o decizie simpla, insa lucrurile se complica pe masura ce oamenii isi dau seama ca o chiuveta nu este o simpla chiuveta, ci o componenta a baii care trebuie sa fie moderna, sa aiba finisaje curbate si sa se potriveasca stilului de design interior ales.

Cele cinci tipuri de lavoare moderne potrivite in baie

Lavoarul tip bol este un model relativ nou, modern, aparut pentru a se incadra in baile compacte. Ace…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos