728 x 90

Pentru o încărcare cu freon alege să mergi la service!

Pentru o încărcare cu freon alege să mergi la service!

În zilele fierbinți de vară nimic nu e mai frustrant decât a fi nevoie să călătoriți într-o mașină cu un sistem de răcire nefuncțional. În cazul în care sistemul de aer condiționat al mașinii suflă numai aer cald pe caniculă, probabil că este scăzut volumul de agent frigorific, iar cea mai probabilă cauză e reprezentată

În zilele fierbinți de vară nimic nu e mai frustrant decât a fi nevoie să călătoriți într-o mașină cu un sistem de răcire nefuncțional. În cazul în care sistemul de aer condiționat al mașinii suflă numai aer cald pe caniculă, probabil că este scăzut volumul de agent frigorific, iar cea mai probabilă cauză e reprezentată de o scurgere pe undeva în sistem. Aveți nevoie obligatoriu de un serviciu de încărcare cu freon.

Ce este reîncărcarea AC?

Sistemul de climatizare auto necesită o anumită cantitate de lichid special pentru a menține la un nivel corespunzător funcționarea normală a acestuia. Fără nivelul potrivit de lichid, sistemul se poate poate supraîncălzi și suferi presiuni care pot deteriora celelalte componente ale sistemului de aer condiționat.

Reîncărcarea AC înseamnă pur și simplu verificarea nivelului actual al lichidului de răcire din sistem și realime…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos