728 x 90

Frumusețe extravagantă = glitter în exces

Frumusețe extravagantă = glitter în exces

Folosit în machiaj – pe pleoape, pe buze, pe sprâncene sau pe întreaga față –, în manichiură și chiar și în păr, glitterul reprezintă excesul permis și nu doar pentru că este decembrie, ci pentru că invită la creativitate. De pe podium pe stradă Am recunoscut de mult că ne place tot ce lucește, cu

Folosit în machiaj – pe pleoape, pe buze, pe sprâncene sau pe întreaga față –, în manichiură și chiar și în păr, glitterul reprezintă excesul permis și nu doar pentru că este decembrie, ci pentru că invită la creativitate.

De pe podium pe stradă

Am recunoscut de mult că ne place tot ce lucește, cu atât mai mult glitterul ultimelor sezoane, când make-up artiștii ne-au demonstrat că poate fi folosit în fel și chip, de la o simplă linie de tuș paietată, la noul look Giambattista Valli, întins pe întreaga față. Nu ne așteptăm să îl porți ca o mască, pentru că nu este o treabă realistă (poate doar pentru băieții de la Carlas Dreams), însă diferitele feluri de glitter din tendințe dau frâu liber imaginației și dovedesc că această textură poate deveni cheia unui machiaj de zi de mare efect.

Cum se poartă

Există percepția, greșită de altfel, că glitterul este destinat unui eveniment special. Nu te oprește nimic di…

Citeste mai mult pe Fove.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos