728 x 90

Ce este un credit acordat doar cu buletinul?

Ce este un credit acordat doar cu buletinul?

Chiar dacă se spune că o instituție financiară bancară sau nebancară nu este dispusă să acorde un împrumut financiar doar pe baza unui simplu act de identitate al solicitantului, acest lucru nu este chiar așa.  Când vorbim de această ofertă de creditare trebuie să știm că, printre documentele solicitante de debitor, vor fi și alte

Chiar dacă se spune că o instituție financiară bancară sau nebancară nu este dispusă să acorde un împrumut financiar doar pe baza unui simplu act de identitate al solicitantului, acest lucru nu este chiar așa.  Când vorbim de această ofertă de creditare trebuie să știm că, printre documentele solicitante de debitor, vor fi și alte acte care să dovedească faptul că solicitantul are un venit sigur și suficient de mare încât să poată restitui creditul obținut. Dar, spre deosebire de credintele bancare, instituțiile financiare nebancarea (IFN-urile) acceptă diverse ale surse de venituri ale solicitantului, ceea ce este un mare avantaj  pentru diverși clienți.

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă un credit doar cu buletinul vă prezentăm câteva dintre caracteristicile acestui credit, așa cum se găsește el pe piața financiară din România și care este oferit de instituțiile financiare nebancare:

  1. Creditul doar cu buletinul este un credit online.

Un credit cu cartea de identitate este un împrumut obținut cel mai adesea online, ceea ce înseamnă că pentru a obține un credit doar pe baza unui document de identitate, fără să vă deplasați la nicio instituție de creditare. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi o cerere de împrumut on line pentru un astfel de credit. Documentele necesare vor fi aduse în momentul semnării contractului de împrumut ceea ce însemnă mult timp economisit pentru viitorul client. Completarea on line a cererii de împrumut durează doar câteva minute.

  1. Creditul doar cu buletinul este o ofertp a instituțiilor financiare  nebancare

Populara sintagmă “credit doar cu buletinul” înseamnă, de fapt, un credit nebancar oferit de o instituție financiară nebancară, pe termen scurt și printr-o modalitate foarte accesibilă. Vei complete o cerere de finanțare on line, apoi vei fi contactat de instituția creditoare și vei primi rapid răspunsul vizavi de solicitarea făcută, fie că este un răspuns pozitiv, fie că este unul negativ.

  1. Creditul doar cu buletinul poate fi contractat și fără carte de muncă sau adeverință de salariu

Pentru creditele rapide cu buletinul cartea de muncă sau adeverința de salariu nu sunt printre condițiile de eligibilitate impuse de instituțiile creditoare. Ideea de bază este alta: faptul că instituțiile financiare nebancare acceptă venituri de orice fel la cordarea acestor împrumuturi. Sunt accepate ca surse de venit diverese variante: banii din chirii, veniturile din contractele de colaborare, venituri din drepturi de autor sau cele obținute ca persoană fizică autorizată, fără să fie nevoie să demonstrați că sunteți un angajat stabil în forma clasică de angajare. În afara actul de identitate, tot ce mai aveți nevoie este un document care să ateste faptul că, în fiecare lună obțineți un venit din care poți să vă achitați creditul.

Instituțiile financiare nebancare (IFN-urile) nu vă solicită informații legate de destinația acestor bani împrumutați, ceea ce vă permite rezolvarea rapidă a problemele urgente care vă presează.

Condiția cea mai importantă este însă să nu întârziați niciodată cu plata ratelor de rambursare pentru a nu vă încărca negativ profilul de creditor ce ajunge la Biroul de Credite și care să nu vă mai permit luarea altor împrumuturi în viitor. Relația de respect dintre creditor și debitor se construiește pe termen lung și de către ambele părți implicate.

Numele acestui produs nebancar a fost ales tocmai pentru a demonstra accesabilitatea acestuia și popularitatea lui printre clienții români. Și chiar dacă mai sunt și alte documente ce trebuie să dovedească eligibilitatea celui ce solicită un împrumut, numele său de credit doar cu buletinul s-a păstrat fiind un brand foarte cunoscut printre români.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos